Yhteystiedot

Keitä olemme?

Uskonnonopetus.fi:n koulutuksia, pedagogisia menetelmiä ja materiaaleja tuottavat Seurakuntaopiston täydennyskouluttajat. Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@seurakuntaopisto.fi

Anna Saurama

Kouluttaja
TM, uskonnon aineenopettaja
puh. 044 745 8752

Voimaantumisen teemat, monilukutaito ja kriittinen pedagogiikka ovat lähellä Annan sydäntä. Työpäivien jälkeen hän virkistyy ennen muuta perheensä mutta myös yhteiskunnallisen vaikuttamistyön parissa.

Annan blogipostauksia

Raili Keränen-Pantsu (perhevapaalla 1.6. asti)

Kouluttaja
KM, luokanopettaja, aineenopettaja uskonto

Luokanopettajataustainen Raili on toiminut OPH:n hankkeissa ja OPS -työssä. Hänen kättensä jäljen löydät myös uskonnon oppikirjoista ja voit seurata hänen innostuneisuuttaan ja iloaan kouluttajana mm. lattiakuvien ja raamatturäpin äärellä. Vapaa-aikanaan Raili nauttii poikansa ilmiölähtöisestä oppimishalusta ja ilmaisee itseään laulun avulla kuorossa.

Railin blogipostauksia

 

Työmme

Vuonna 2019 kohtasimme yli 1300 ja koulutimme yli 1000 kasvatusalan ammattilaista ympäri Suomen yhteistyössä paikallisten virastojen, koulutusorganisaatioiden ja yliopistojen kanssa. Messuilla kohtasimme yli 300 opettajaa ja jaoimme ajankohtaista tietoa uskonnonopetuksesta ja sen sisällöistä. Maksuttomia verkkomateriaalejamme  katsottiin yli 150 000 kertaa. Seuraa meitä FacebookissaInstagrammissa, twitterissä ja Pinterestissä!

Toteutamme tavoitettamme ja visiotamme:

 

AnnaTallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna