Yhteystiedot

Keitä olemme?

Uskonnonopetus.fi:n koulutuksia, pedagogisia menetelmiä ja materiaaleja tuottavat Seurakuntaopiston täydennyskouluttajat. Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@seurakuntaopisto.fi

Salla Vainio

Kouluttaja
TM, uskonnon ja psykologian aineenopettaja, ICT Consultant
puh. 040 528 2570

Oppilaita aktivoivat sekä dialogisuutta edistävät pedagogiset välineet, mallit ja menetelmät saavat Sallan syttymään. Vapaa-aikanaan Salla hengittelee syviin lihaksiin pilatesohjaajana ja edistää dialogisuuden taitojaan niin perheen, ystävien, kuin ohjattaviensa kanssa.

Sallan blogipostauksia

Anna Saurama

Kouluttaja
TM, uskonnon aineenopettaja
puh. 044 745 8752

Voimaantumisen teemat, monilukutaito ja kriittinen pedagogiikka ovat lähellä Annan sydäntä. Työpäivien jälkeen hän virkistyy ennen muuta perheensä mutta myös yhteiskunnallisen vaikuttamistyön parissa.

Raili Keränen-Pantsu (äitiysvapaalla 21.11.2019 saakka)

Kouluttaja
KM, luokanopettaja, aineenopettaja uskonto

Luokanopettajataustainen Raili on toiminut OPH:n hankkeissa ja OPS -työssä. Hänen kättensä jäljen löydät myös uskonnon oppikirjoista ja voit seurata hänen innostuneisuuttaan ja iloaan kouluttajana mm. lattiakuvien ja raamatturäpin äärellä. Vapaa-aikanaan Raili nauttii poikansa ilmiölähtöisestä oppimishalusta ja ilmaisee itseään laulun avulla kuorossa.

Railin blogipostauksia

 

Työmme

Vuonna 2018 kohtasimme yli 1600 ja koulutimme yli 900 kasvatusalan ammattilaista ympäri Suomen yhteistyössä paikallisten virastojen, koulutusorganisaatioiden ja yliopistojen kanssa. Messuilla kohtasimme yli 700 opettajaa ja jaoimme ajankohtaista tietoa uskonnonopetuksesta ja sen sisällöistä. Maksuttomia verkkomateriaalejamme  katsottiin yli 120 000 kertaa ja parhaimpina päivinä blogissamme vieraili yli 4000 lukijaa. Seuraa meitä FacebookissaInstagrammissa, twitterissä ja Pinterestissä!

Toteutamme tavoitettamme ja visiotamme:

 


Salla

AnnaTallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna