Yhteystiedot

Keitä olemme?

Uskonnonopetus.fi:n koulutuksia ja materiaaleja tuottavat Seurakuntaopiston Agricolan uskonnonpedagogiset kouluttajat.

Salla Vainio

Kouluttaja
TM, uskonnon ja psykologian lehtori, ICT Consultant
YTL:n virallinen Digabi -kouluttaja
puh. 040 528 2570

Sallan voit kohdata hypettämässä erilaisten teknologioiden mahdollisuuksista opetuksen tukemisessa. Tästä huolimatta hänen oikea rakkautensa on pedagogiikassa ja opiskelijoiden oppimisen seuraamisessa sekä eri menetelmien testaamisessa ja kehittämisessä. Vapaa-aikanaan Salla hengittelee poikavoittoisen perheen vastapainona syviin lihaksiin pilateksen ohjaajana ja repii tapetteja ja maalaa kotiaan kun sille päälle sattuu.

Sallan Etiikan oppituntien blogikirjoitus uskonnonopetuksesta

 

Essi Ikonen 

Hankekoordinaattori
YTM, Uskonnon, elämänkatsomustiedon ja filosofian aineenopettaja
puh. 044 74 58 752

Taide, toiminnalliset menetelmät, yhdessä oppiminen sekä erilaisuuden tarjoamat haasteet ja voimavarat saavat Essin syttymään. Vapaa-aikanaan Essi harjoittelee elämäntaitoja kolmen lapsen ja puolison kanssa sekä virkistää mieltä ja ruumista kuntosalilla ja lenkkipolulla sekä erilaisissa kulttuuririennoissa ja tieteellisen tutkimuksen parissa.

Essin hanketta koskeva blogikirjoitus

Mari Huotari

Kouluttaja
TM, luokanopettaja, aineenopettaja (uskonto)
puh. 044 906 0652

Parhaillaan Sallan sijaisena toimiva Mari on ennen Agricolaa työskennellyt luokanopettajana ja uskonnon aineenopettajana sekä monissa opetusalan kehittämisprojekteissa. Mari toimii myös graafikkona, ja hänen käsialaansa ovatkin materiaaliemme ulkoiset ilmeet.

Lue Marin blogiteksti Pokémon GO:sta ja lisätyn teknologian hyödyntämisestä opetuksessa.

 

 

Raili Keränen-Pantsu (opintovapaalla 1.9.2017-31.5.2018)

Kouluttaja
KM, luokanopettaja, aineenopettaja (uskonto)

Luokanopettajataustainen Raili on toiminut OPH:n hankkeissa ja OPS -työssä. Hänen kättensä jäljen löydät myös uskonnon oppikirjoista ja voit seurata hänen innostuneisuuttaan ja iloaan kouluttajana mm. lattiakuvien ja raamatturäpin äärellä. Vapaa-aikanaan Raili nauttii poikansa ilmiölähtöisestä oppimishalusta ja ilmaisee itseään laulun avulla kuorossa.

Raili adventtitunnelmissa

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@seurakuntaopisto.fi

Työmme

Vuonna 2016 koulutimme yli 1000 kasvatusalan ammattilaista ja lähes 200 opettajaksi opiskelevaa ympäri Suomen yhteistyössä paikallisten koulutusorganisaatioiden ja yliopistojen kanssa. Messuilla kohtasimme yli 900 opettajaa ja jaoimme ajankohtaista tietoa uskonnonopetuksesta ja sen sisällöistä. Maksuttomia verkkomateriaalejamme katsottiin viime vuonna yli 70 000 kertaa. Tutustu materiaaleihimme, Uskontotuntiunelmia-blogiimme  ja liity Facebookin UPEAT-ryhmään!

Toteutamme tavoitettamme ja visiotamme:

sallaSalla

essi
Essi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Mari

Raili