Yhteystiedot

Keitä olemme?

Uskonnonopetus.fi:n koulutuksia ja materiaaleja tuottavat Seurakuntaopiston täydennyskouluttajat. Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@seurakuntaopisto.fi

Salla Vainio

Kouluttaja
TM, uskonnon ja psykologian aineenopettaja, ICT Consultant
YTL:n virallinen Digabi -kouluttaja
puh. 040 528 2570

Sallan voit kohdata hypettämässä erilaisten teknologioiden mahdollisuuksista opetuksen tukemisessa. Tästä huolimatta hänen oikea rakkautensa on pedagogiikassa ja opiskelijoiden oppimisen edistämisessä sekä eri menetelmien testaamisessa ja kehittämisessä. Vapaa-aikanaan Salla hengittelee poikavoittoisen perheen vastapainona syviin lihaksiin pilateksen ohjaajana ja repii tapetteja ja maalaa kotiaan uuden inspiraation iskiessä.

Sallan blogipostauksia

 

Essi Ikonen 

Hankekoordinaattori
YTM, Uskonnon, elämänkatsomustiedon ja filosofian aineenopettaja
puh. 044 74 58 752

Taide, toiminnalliset menetelmät, yhdessä oppiminen sekä erilaisuuden tarjoamat haasteet ja voimavarat saavat Essin syttymään. Vapaa-aikanaan Essi harjoittelee elämäntaitoja kolmen lapsen ja puolison kanssa sekä virkistää mieltä ja ruumista kuntosalilla ja lenkkipolulla sekä erilaisissa kulttuuririennoissa ja tieteellisen tutkimuksen parissa.

Essin blogipostauksia

Mari Huotari

Kouluttaja
TM, luokanopettaja, aineenopettaja (uskonto)
puh. 044 906 0652

Parhaillaan Railin sijaisena toimiva Mari on ennen Agricolaa työskennellyt luokanopettajana ja uskonnon aineenopettajana sekä monissa opetusalan kehittämisprojekteissa. Mari toimii myös graafikkona, ja hänen käsialaansa ovatkin materiaaliemme ulkoiset ilmeet.

Marin blogipostauksia

 

 

Raili Keränen-Pantsu (opintovapaalla 1.9.2017-31.5.2018)

Kouluttaja
KM, luokanopettaja, aineenopettaja (uskonto)

Luokanopettajataustainen Raili on toiminut OPH:n hankkeissa ja OPS -työssä. Hänen kättensä jäljen löydät myös uskonnon oppikirjoista ja voit seurata hänen innostuneisuuttaan ja iloaan kouluttajana mm. lattiakuvien ja raamatturäpin äärellä. Vapaa-aikanaan Raili nauttii poikansa ilmiölähtöisestä oppimishalusta ja ilmaisee itseään laulun avulla kuorossa.

Railin blogipostauksia

 

Työmme

Vuonna 2017 kohtasimme yli 1500 ja koulutimme yli 800 kasvatusalan ammattilaista ympäri Suomen yhteistyössä paikallisten virastojen, koulutusorganisaatioiden ja yliopistojen kanssa. Messuilla kohtasimme yli 700 opettajaa ja jaoimme ajankohtaista tietoa uskonnonopetuksesta ja sen sisällöistä. Maksuttomia verkkomateriaalejamme  katsottiin yli 90 000 kertaa ja parhaimpina päivinä blogissamme vieraili yli 4000 lukijaa. Seuraa meitä FacebookissaInstagrammissa, twitterissä ja Pinterestissä!

Toteutamme tavoitettamme ja visiotamme:

sallaSalla

essi
Essi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Mari

Raili