Yhteystiedot

Keitä olemme?

Uskonnonopetus.fi:n koulutuksia ja materiaaleja tuottavat Seurakuntaopiston täydennyskouluttajat. Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@seurakuntaopisto.fi

Salla Vainio

Kouluttaja
TM, uskonnon ja psykologian aineenopettaja, ICT Consultant
puh. 040 528 2570

Salla innostuu oppilaita aktivoivista ja heidän toimijuuttaan tukevista pedagogisista välineistä, malleista ja menetelmistä. Vapaa-aikanaan Salla hengittelee poikavoittoisen perheen vastapainona syviin lihaksiin pilatesohjaajana ja edistää mm. omia liikkumisen ja dialogisuuden taitojaan niin perheen, ystävien, kuin ohjattaviensa kanssa.

Sallan blogipostauksia

Essi Ikonen

Kouluttaja
YTM, uskonnon, elämänkatsomustiedon ja filosofian aineenopettaja
puh. 044 9060652

Taide, toiminnalliset menetelmät, yhdessä oppiminen sekä erilaisuuden tarjoamat haasteet ja voimavarat saavat Essin syttymään. Vapaa-aikanaan Essi harjoittelee elämäntaitoja kolmen lapsen ja puolison kanssa sekä virkistää mieltä ja ruumista kuntosalilla ja lenkkipoluilla sekä erilaisissa kulttuuririennoissa ja tieteellisen tutkimuksen parissa.

Essin blogipostauksia

Raili Keränen-Pantsu (äitiysvapaalla 21.11.2019 saakka)

Kouluttaja
KM, luokanopettaja, aineenopettaja uskonto

Luokanopettajataustainen Raili on toiminut OPH:n hankkeissa ja OPS -työssä. Hänen kättensä jäljen löydät myös uskonnon oppikirjoista ja voit seurata hänen innostuneisuuttaan ja iloaan kouluttajana mm. lattiakuvien ja raamatturäpin äärellä. Vapaa-aikanaan Raili nauttii poikansa ilmiölähtöisestä oppimishalusta ja ilmaisee itseään laulun avulla kuorossa.

Railin blogipostauksia

 

Työmme

Vuonna 2018 kohtasimme yli 1600 ja koulutimme yli 900 kasvatusalan ammattilaista ympäri Suomen yhteistyössä paikallisten virastojen, koulutusorganisaatioiden ja yliopistojen kanssa. Messuilla kohtasimme yli 700 opettajaa ja jaoimme ajankohtaista tietoa uskonnonopetuksesta ja sen sisällöistä. Maksuttomia verkkomateriaalejamme  katsottiin yli 120 000 kertaa ja parhaimpina päivinä blogissamme vieraili yli 4000 lukijaa. Seuraa meitä FacebookissaInstagrammissa, twitterissä ja Pinterestissä!

Toteutamme tavoitettamme ja visiotamme:

sallaSalla

Essi

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Raili