Yhteystiedot

Keitä olemme?

Uskonnonopetus.fi:n koulutuksia, pedagogisia menetelmiä ja materiaaleja tuottavat Seurakuntaopiston täydennyskouluttajat. Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@seurakuntaopisto.fi

Titta Koivukoski

Kouluttaja
TM, uskonnon aineenopettaja
puh. 040 528 2570

Titalla on pitkä kokemus peruskoulusta uskonnonopettajana. Uskonnonopetuksen kehittämisen ohella tärkeitä teemoja hänelle ovat eriyttäminen sekä kollegiaalisuuden vahvistaminen. Titta on ollut myös mukana tekemässä alakouluun uskonnon oppikirjasarjaa sekä OPH:n päättöarviointien kriteereitä. Vapaa-aikana Titta postcrossaa sekä rentoutuu lukemalla, kokkailemalla ja liikkumalla luonnossa koiran kanssa.

Essi Ikonen

Kouluttaja
puh. 044 745 8752

Anna Saurama (perhevapaalla alkaen 3.3.2020)

Kouluttaja
TM, uskonnon aineenopettaja

Voimaantumisen teemat, monilukutaito ja kriittinen pedagogiikka ovat lähellä Annan sydäntä. Hän on ollut mukana kirjoittamassa yläkoulun oppikirjasarjaa ja on erikoistunut rauhanvälityksen ja uskontodialogin teemoihin. Työpäivien jälkeen Anna virkistyy ennen muuta perheensä mutta myös yhteiskunnallisen vaikuttamistyön parissa.

Annan blogipostauksia

Raili Keränen-Pantsu (perhevapaalla 1.6. asti)

Kouluttaja
KM, luokanopettaja, aineenopettaja uskonto

Luokanopettajataustainen Raili on toiminut OPH:n hankkeissa ja OPS -työssä. Hänen kättensä jäljen löydät myös uskonnon oppikirjoista ja voit seurata hänen innostuneisuuttaan ja iloaan kouluttajana mm. lattiakuvien ja raamatturäpin äärellä. Vapaa-aikanaan Raili nauttii poikansa ilmiölähtöisestä oppimishalusta ja ilmaisee itseään laulun avulla kuorossa.

Railin blogipostauksia

 

Työmme

Vuonna 2019 kohtasimme yli 1300 ja koulutimme yli 1000 kasvatusalan ammattilaista ympäri Suomen yhteistyössä paikallisten virastojen, koulutusorganisaatioiden ja yliopistojen kanssa. Messuilla kohtasimme yli 300 opettajaa ja jaoimme ajankohtaista tietoa uskonnonopetuksesta ja sen sisällöistä. Maksuttomia verkkomateriaalejamme  katsottiin yli 150 000 kertaa. Seuraa meitä FacebookissaInstagrammissa, twitterissä ja Pinterestissä!

Toteutamme tavoitettamme ja visiotamme:

 

Titta

AnnaTallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna