Katsomusmentorit

Katsomusmentorit on ammatillisen kehittymisen ryhmä uransa alkuvaiheessa oleville uskontoa opettaville luokan- ja aineenopettajille. Toteutetaan yhteistyössä Suomen uskonnonopettajain liiton kanssa. Ryhmä tarjoaa

  • mahdollisuuden jakaa kokemuksia luottamuksellisesti,
  • saada ideoita ja vertaistukea,
  • kehittää omaa asiantuntemusta ja aineenhallintaa yhdessä ryhmän kanssa.

Osallistujilta toivotaan

  • osallistumista tapaamisiin,
  • halua jakaa omia kokemuksiaan ja ideoitaan opetukseen.

Ryhmän viestintäkanavana toimii suljettu Facebook -ryhmä. Tapaamiset pidetään Teams -sovelluksen välityksellä. Linkit alustoille lähetetään ilmoittautuneille tervetulokirjeessä n. viikko ennen ensimmäistä tapaamista. Tapaamisten ajankohdat sovitaan ryhmän toiveiden mukaisesti. Ohjaaja on paikalla noin kerran kuukaudessa.

Ensimmäinen verkkotapaaminen on tiistaina 22.9.2020 klo: 18-19.30

Ryhmän koko on rajattu, ensisijalla ovat opetusuransa alussa olevat opettajat. Ilmoittautuminen sulkeutuu perjantaina 11.9.2020

 

Ryhmän ohjaajina toimivat

Raili Keränen-Pantsu (KM) toimii uskonnonpedagogisena kouluttajana Uskonnonopetus.fi:ssä ja väitöskirjatutkijana Itä-Suomen yliopistossa. Raili on toiminut myös asiantuntijana Opetushallituksen opetussuunnitelmatyöskentelyssä sekä opettajana alakoulussa.

Titta Koivukoski (TM) opettaa uskontoa ala- ja yläkoulussa. Titta on työskennellyt myös uskonnonpedagogisena kouluttajana ja toiminut asiantuntijana Opetushallituksen opetussuunnitelmatyöskentelyssä.

 

Raili

 

Titta