Dialogitaitoja Educassa. Osallistu ja voita!

Educa 2017: dialogia ja #voimaakohtaamisesta

Tammikuussa blogimme, Facebook-ryhmämme UPEAT ja Instagram-tilimme @uskonnonopetus täyttyvät erilaisista voimaannuttavista kohtaamisista.

Osallistu #voimaakohtaamisesta-kampanjaamme ennen Educaa tai paikan päällä. Osallistujien kesken arvomme painotuoreen Uudistuva uskonnonopetus –kirjan (toim. Pekka Iivonen ja Virpi Paulanto, Kirjapaja 2017).

educa17olemmemukana1310x204

Ohjeet osallistumiseen:

Minkälaisesta kohtaamisesta saat itse voimaa? Jaa tarinasi Instagramissa tai Facebookin UPEAT-ryhmässä tunnisteella #voimaakohtaamisesta

  1. Ota kuva hyvästä kohtaamisesta ja kirjoita, mitä siiinä tapahtui. Voit myös jakaa pelkän tarinan ilman kuvaa. Kohtaamista voi tapahtua oman itsen, toisten ihmisten tai ympäristön (luonto, kulttuuri) kanssa.
  2. Postaa kuvasi/tarinasi Facebookin UPEAT-ryhmässämme tai Instagramissa. Käytä tunnistetta #voimaakohtaamisesta.
  3. Inspiroidu myös muiden kohtaamisista seuraamalla tunnistetta #voimaakohtaamisesta. Mieti, miten voisit hyödyntää hyvien kohtaamisten jakamista opetuksessasi.
  4. Kohtaat meidät somessa Facebookin UPEAT-ryhmässä ja Instagramissa käyttäjätunnuksella @uskonnonopetus.

Palkinnot arvotaan osallistujien kesken Educan jälkeen. Olemme yhteydessä voittajiin erikseen.

Dialogitaitoja osastollamme #educa2017

Tervetuloa Educaan osastollemme 6k91 hakemaan ideoita dialogiseen opetukseen ja tutustumaan vuorovaikutustaitojen vertaisarviointimateriaaleihin. Pääset myös tekemään hyvän mielen vuorovaikutustaitomerkkejä! Joka päivä sadalle ensimmäiselle kävijälle Dialogitaitaja-materiaali.

dialogitaitaja-timanttilogo

Nähdään Educassa 27.1.-28.1. Helsingin Messukeskuksessa.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna